Naaipunt Muntendam

Het Naaipunt in Muntendam, voor een prikkie uw kleding laten herstellen!

Op de maandagmiddag is er in het MAC een naaigroepje druk. Zij herstellen uw kleding met veel plezier voor een kleine vergoeding. Wilt u een nieuwe rits ergens ingezet hebben, dan betaalt u zelf de aanschafkosten van de rits en tussen de € 2,- en 4,50 voor het naaiwerk, afhankelijk van de zwaarte van de klus. “Het leek me heel leuk iets te gaan doen met naaien.” vertelt Wies. “Ik naai zelf graag mijn kleding en het is leuk dat met anderen samen te doen. We hebben al wat kleding herstelt zoals rokjes korter maken en dat soort dingen. Ondertussen hebben we samen de grootste lol bij het Naaipunt in het MAC Muntendam.”

Iedere maandagmiddag zijn de dames van 13.30 uur tot 15.00 uur aanwezig in het MAC. “We kunnen ook kleding uit de Ruilderij innemen of herstellen als daar behoefte aan is. Voor klanten van de Ruilderij doen we dat voor niets. Het altijd druk bij de kleding- ruilwinkel en mensen vragen wel eens of een rok korter kan of treffen een kledingstuk aan dat een naadje gescheurd heeft.”
Wilt u meer informatie over het Naaipunt Muntendam, naait u graag en wilt u zelf vrijwilliger worden of heeft u iets te herstellen?
Loop gerust binnen op maandagmiddag

Naailes
Wilt u zelf leren naaien? Op maandagochtend is er gratis naailes voor wie het leuk vindt dit te leren. Meedoen? Meld je aan via tel. 0598-364999

Openingstijden

Maandagmiddag 13;30-15:00 uur

Woensdagmorgen 10:00 – 11:30 uur

Contactpersoon:

Hanita Beumkes 
Reacties zijn gesloten