Het Naaipunt in Muntendam, voor een prikkie uw kleding laten herstellen!

Vier dames, twee uit Muntendam, één uit Irak en één uit Afghanistan, zijn gestart met een naaigroepje. Dit multiculturele groepje herstelt uw kleding met veel plezier voor een kleine vergoeding. Wilt u een nieuwe rits ergens ingezet hebben, dan betaalt u zelf de aanschafkosten van de rits en slechts € 2,- voor het naaiwerk. “Het leek me heel leuk iets te gaan doen met naaien.” vertelt Helga. “Ik naai zelf graag mijn kleding en het is leuk dat met anderen samen te doen. We hebben al wat kleding herstelt zoals rokjes korter maken en dat soort dingen. Ondertussen hebben we de grootste lol bij het Naaipunt Muntendam.”

Iedere maandag- en vrijdagmiddag zijn de dames van 13.30 uur tot 15.00 uur aanwezig in het MAC. “We kunnen ook kleding uit de Ruilderij innemen of herstellen als daar behoefte aan is. Voor klanten van de Ruilderij doen we dat voor niets. Vrijdags is het altijd druk bij de kleding- ruilwinkel en mensen vragen wel eens of een rok korter kan of treffen een kledingstuk aan dat een naadje gescheurd heeft.”
Wilt u meer informatie over het Naaipunt Muntendam, naait u graag en wilt u zelf vrijwilliger worden of heeft u iets te herstellen?
Loop gerust binnen op maandagmiddag

Openingstijden

Maandagmiddag 13;30-15:00 uur

Contactpersoon:

 

Hanita Beumkes