Vrijwilligerspris 2017 Menterwolde

Vrijwilligerspris 2017 MenterwoldeWoensdag 1 november was de jaarlijkse vrijwilligersavond en werd de vrijwilliger/organisatie van het jaar bekend gemaakt.

Vrijwilliger/organisatie van het jaar

Lammert Meuken is vrijwilliger van het jaar geworden. Lammert (79 jr.) doet al sinds zijn 15e vrijwilligerswerk en is voorzitter van Gehandicapten Organisatie Noord-Nederland (GONN). Voor organisaties ging de vrijwilligersprijs naar het bestuur van de Avondwandelvierdaagse Noordbroek. Annelies Blauw droeg de prijs op aan hun onlangs en plotseling overleden voorzitter Offe Offens.

De genomineerden

Verder waren de genomineerden Janneke Plat (Dorpszorgcoöperatie Mit Mekoar Noordbroek, Bettie Zijlstra (Coördinator Stichting Zorgmaatjes Menterwolde), Richard Jager (Dorpsvereniging De Schrijvershoek uit Zuidbroek), Brigit van Adrichem (Kinderspeelweek Noordbroek) en Fijko Slijm (Dorpsinformatiepunt Noordbroek).

Voor de organisaties waren genomineerd: Mit Mekoar Noordbroek, Gehandicapten Organisatie Noord-Nederland (GONN), Dagverzorging Muntendam, Dierenasiel en Dierenambulance Winschoten (ook actief in Menterwolde) en De Gouden Poot (dierenvoedselbank).

Wij feliciteren Lammert Meuken en het bestuur van de Avondwandelvierdaagse Noordbroek met hun welverdiende “Vrijwilliger van het jaar”.

Maar voor alle vrijwilligers: Bedankt!!!

Jan Henk de Groot - Vrijwilligersprijs 2017 Menterwolde Vrijwilligerspris 2017 Menterwolde - Menterne Vrijwilligerspris 2017 Menterwolde - Menterne