Vrijwilligersbedanktavond 7 november

Voorheen organiseerde de Vrijwilligerscentrale Menterwolde ieder jaar in november een avond om vrijwilligers namens de gemeente te bedanken voor hun inzet in het kader van “Vrijwilligers Bedankt!”.

Dit jaar organiseert de Vrijwilligerscentrale Midden-Groningen één groot gezamenlijk Vrijwilligers Bedankt! feest in het Kielzog te Hoogezand*, voor het eerst voor alle vrijwilligers van Midden-Groningen.
“Dit feest organiseren we in opdracht van de gemeente en samen met de Rabobank. De entree is gratis. “ vertelt Hanita Beumkes van de Vrijwilligerscentrale Menterwolde. “Mijn collega Jackie Siemerink heeft voor In de grote zaal een
optreden van de ‘LOU LEEUWBAND’ geregeld en ook in de andere ruimtes van het Kielzog is van alles te doen. Het belooft een hele leuke avond te worden!” Net zoals de afgelopen jaren steken ook dit jaar Burgemeester & Wethouders, medewerkers
van Kwartier Zorg & Welzijn en medewerkers van de Rabobank deze avondweer flink de handen uit de mouwen in de bediening.

Vrijwilligersprijs “Het Lokaal compliment”

Ook dit jaar wordt het ‘Compliment voor onze lokale helden’ van de Rabobank weer uitgereikt, de Vrijwilligersprijs van Midden-Groningen. 7 vrijwilligersprojecten en/of organisaties maken kans op een prijs van € 500,-. Dit prijzengeld wordt beschikbaar gesteld door de Rabobank.

Toegangskaarten.

Iedere organisatie kan tussen 15 oktober t/m 2 november de gratis toegangskaarten ophalen bij het MAC
in Muntendam. Wij vragen u eerst goed te inventariseren hoeveel vrijwilligers van uw organisatie naar Vrijwilligers Bedankt! willen komen zodat de opgehaalde kaarten daadwerkelijk gebruikt worden. Mocht u teveel kaarten hebben opgehaald
dan kunnen deze altijd teruggebracht worden.

*Vervoer voor vrijwilligers uit Muntendam, Noordbroek, Zuidbroek en Meeden

Het is mogelijk op 7 november met de bus van het Busmuseum vanaf het Gemeentehuis in Muntendam naar het Kielzog gebracht  te worden. De bus vertrekt om 18:45 uur en brengt u om 22:45 uur weer thuis.

Heeft u nog vragen dan kunt u contact met het MAC opnemen via tel. 0598-729393.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.