Digipunt in het MAC

Hulp bij computer of tablet bij het Digipunt

Bij het Digipunt in Muntendam en Noordbroek kunt u teDigipunt in Muntendam en Noordbroekrecht voor vragen over de computer/laptop, tablet of smartphone.Hiervoor is in het Maatschappelijk Activiteiten Centrum een hoek ingeruimd met computers voor algemeen gebruik. U kunt er ook printen tegen een kleine onkostenvergoeding.

Vragen zoals: hoe installeer ik een programma op mijn computer of uw computer geeft opeens rare foutmeldingen? Of hoe installeer ik een app op mijn tablet of smartphone? Hoe verstuur ik een email met bijlage zoals een foto?

Kom langs bij het Digipunt in Muntendam en Noordbroek! Bij het Digipunt kunt u met al uw vragen terecht, de computerhulp wordt in begrijpelijke taal gegeven.

Tevens worden en regelmatig computercursussen aangeboden in samenwerking bij het MAC in samenwerking met Biblionet Groningen zoals de cursus "Klik en Tik, voor beginners"

Digipunt in Muntendam en Noordbroek Ook zijn er aanvullende cursussen die u op weg helpen op het internet zoals omgaan met sites waar een DiGiD voor nodig is, het mailen van een bijlage, het maken van een brief in een tekstprogramma etc.

Waar kunt u terecht?

In Muntendam en Noordbroek is wekelijks een Digipunt geopend.
In Meeden wordt computerhulp geboden via Buurtactief.  Bel 06-14016056 en vraag naar de mogelijkheden. Bgg. bel 0598-729393

Digipunt Muntendam

Openingstijden:

donderdag 10:30 – 12:00 uur

Contactpersonen:

Anneke Kruizinga

Digipunt Noordbroek

Openingstijden:

dinsdag 10:00 – 12:00 uur

Contactpersoon:

Fijko Slijm

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.