Erop uit in coronatijd, loop jij mee?

Vanuit het MAC starten er vanaf november diverse wandelgroepjes voor alle leeftijden vanaf 20 jaar.

In deze coronatijd kunnen er heel wat minder activiteiten binnen plaatsvinden, reden waarom we een aantal wandelgroepen gaan starten. Je kunt je aanmelden voor een wandelgroep met voorkeursmoment en eventueel aangeven met wie je graag samenloopt waarna de groepjes worden ingedeeld.

De groepjes mogen helaas vanwege de coronaregels niet groter zijn dan 4 personen en de wandelaars moeten natuurlijk rekening houden met de 1,5 meter afstand van elkaar. Maar het kan natuurlijk heel gezellig zijn! De groepjes vertrekken op verschillende tijden vanaf het MAC. Dat is de basis waar na afloop een gezellig kopje koffie of thee gedronken kan worden.

Er wordt rekening gehouden met je capaciteiten en de wandelingen duren voor de verschillende groepen tussen de 20 en 60 minuten. Wie graag wil wandelen maar niet al te fit is kan zich inschrijven voor de groep ‘Slak’ deze lopen in het begin niet langer de 20 minuutjes. Loop je nog redelijk dan is de ‘Schildpad’ groep wat voor je of als je geen problemen hebt een uurtje te lopen dan sluit je je aan bij de groep ‘Haas’.

De wandelgroepen worden zelfstandige groepjes zonder groepsleider, gewoon voor de gezelligheid wandelen met elkaar, zonder druk!

Aanmelden kan via tel. 0598-729393

Meedoen is gratis!

(Coronaregels van toepassing, en meedoen is op eigen verantwoording)

Reacties zijn gesloten