Wie kan het best klimmen en wie heeft de snelste vangreflexen? Daag je ouders uit!
Rauzen 2.0 in sporthal de Menterne!

Wegens het grote succes van vorig jaar kunnen op vrijdag 9 november kinderen, ouders en opa’s en oma’s uit Muntendam weer “rauzen” In sporthal De Menterne van 15.30 uur tot 17.30 uur. In de sporthal zijn verschillende luchtkussens aanwezig waarop gerausd en geklommen kan worden. Ook het favoriete Stokkenvangspel is weer aanwezig. Natuurlijk zorgen we voor swingende muziek.
Naast “rauzen” kan er ook even rustig gezeten worden in de Lounge Hoek. Limonade, koffie/ thee en wat lekkers zijn verkrijgbaar. Kinderen krijgen 2x gratis ranja en volwassenen 2 x gratis koffie of thee. Extra leuk dit keer is de aanwezigheid van De CHILLBUS van het jongerenwerk. In deze mobiele hangplek voor jeugdigen van 7 t/m 12 jaar kun je terecht voor een potje gamen, chillen met je vrienden, ranja drinken of een praatje met de jongerenwerkers.
Deze activiteit is georganiseerd door Het Sociaal Team Menterwolde, De Jeugdwerkgroep Muntendam, de Dorpsraad Muntendam en het B.O.S. (Buurt Onderwijs en Sport) en jongerenwerk Kwartier.